930 x122 grota rece

centrul cultural mioveni

Întâmpină 2024 cu fast: Foc de artificii spectaculos în noaptea de Revelion!

Sărbătorește Revelionul 2024 cu un spectaculos foc de artificii în aer liber

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Orașul Mioveni se pregătește să întâmpine Anul Nou 2024 cu un eveniment extraordinar în aer liber. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural, Primăria orașului și Consiliul Local Mioveni.

Oamenii sunt invitați să se alăture comunității în Centrul Civic al orașului pentru a celebra trecerea dintre ani într-o atmosferă de sărbătoare, iluminată de un impresionant foc de artificii.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Pentru ca sărbătoarea să se desfășoare în cele mai bune condiții, circulația auto în zona centrală a orașului va fi suspendată în intervalul orar 23:00 – 01:30.

Acest lucru se va aplica de la punctul Robea semafor până la Școala Veche. Asigurând astfel un spațiu sigur și confortabil pentru toți participanții.

Șoferii sunt sfătuiți să urmeze rutele ocolitoare indicate de polițiștii prezenți în teren.

Printre care se numără Strada 7 Septembrie, Strada Ion Pilat, Strada Hanul Roșu, Strada Mihai Eminescu și Strada Părăști.

Aceste măsuri sunt luate pentru a asigura un flux de trafic fluent și sigur în timpul evenimentului.

Accident frontal grav, în Argeș! Copil de 4 ani, rănit!

Revelionul la Mioveni promite să fie o experiență de neuitat, oferind locuitorilor și vizitatorilor oportunitatea de a se bucura de un moment special alături de prieteni și familie, sub un cer luminat de artificii.

O seară memorabilă la trecerea dintre ani este garantată pentru toți cei care aleg să petreacă această noapte magică la Mioveni.

Întâmpină 2024 cu fast: Foc de artificii spectaculos în noaptea de Revelion!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3