NOR CURIER 930X122

percheziții argeș

Intervenție de amploare: Poliția în acțiune! Au intrat peste ei

Intervenție de amploare: Poliția în acțiune contra braconajului

Citiți și: Percheziții! Fapte neînchipuite și ilegale: Trei tineri, săltați de mascați

Percheziții la persoane bănuite de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj

Eveniment dramatic în Pitești: Tânără de 17 ani electrocutată în propria casă

Citiți și: Argeș. Percheziții de amploare! Un primar s-a trezit cu mascații la ușă

La data de 08 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș, cu sprijinul specialiștilor Serviciului Criminalistic și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, au efectuat trei percheziții domiciliare, în localitățile Ungheni și Mozăceni, la locuințele a trei bărbați bănuiți de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

 

Cutremur! S-a zguduit pământul!

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, două arme neletale, supuse autorizării, deținute fără drept, un exemplar de vânat din specia fazan și un câine din rasa ogar.

Nou pentru cei cu permis de conducere categoria B!

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au aplicat patru sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 3.000 de lei, conform O.U.G. 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a câinilor fără stăpân.

Argeș. Risc uriaș de accidente!

În continuare, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și braconaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Intervenție de amploare: Poliția în acțiune contra braconajului

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90