Donaris 930 x 122

accesorii

LA 17 ANI ARE O MICĂ AFACERE!

Mona Lazăr este din Mioveni, elevă la Liceul Teoretic ,,Iulia Zamfirescu’’. Încă de mică avea un simţ comercial foarte dezvoltat. A început prin a le vinde vecinilor dulciurile şi jucăriile pe care le primea de la verişoara sa din Germania. Mai apoi a devenit reprezentantă a unor firme de produse cosmetice, iar acum, la vârsta de 17 ani, are propria sa afacere cu bijuterii şi accesorii pentru telefoane, pe care le comandă din SUA.

Citiți și: (P) HUSE DE IPHONE, CU UN DESIGN UIMITOR, PENTRU AMATORII DE JOCURI DE CĂRȚI

Cum ţi-a venit ideea să comanzi din SUA şi să vinzi produsele la noi în ţară?

-Ideea mi-a venit în momentul în care eu, prietenul meu şi încă o cunoştinţă am descoperit un site. Atunci ne-am comandat numeroase huse pentru telefoane, căşti, încărcătoare şi chiar bijuterii. Ulterior ne-a venit ideea de a crea o pagină pentru a comercializa aceste produse atât prietenilor, cât şi potențialilor clienți din toată ţara.

Citiți și: LA CUMPĂRĂTURI CU MONA!

Acum cât timp ai creat pagina?

-Pagina a fost creată în anul 2011, însă adevărata afacere a început în urmă cu câteva săptămâni.

Care sunt cele mai căutate produse?

-Cele mai căutate sunt carcasele pentru telefoane, în principiu ale celor două mari firme producătoare: iPhone și Samsung. În momentul de faţă mă axez doar pe acestea, din punctul meu de vedere sunt cele mai căutate.

Este o afacere profitabilă?

-Pentru început nu este, dar îi prevăd un viitor măreţ. Am încredere că voi reuși să fac o afacere profitabilă atât pentru mine, cât şi pentru cei care cumpără.

Intenţionezi ca pe viitor să-ți extinzi afacerea?

 -Sigur că da! Încă de mică îmi plăcea să comercializez produse. Îmi aduc aminte că le vindeam vecinilor şi prietenilor jucăriile şi dulciurile pe care le primeam de la verişoara mea din Germania.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90