NOR CURIER 930X122

fotbalist

IULIA DE LA „ODOBESCU” ARE DE 3 ANI O RELAȚIE DE DRAGOSTE CU UN CUNOSCUT FOTBALIST DE LA FC VASLUI

Piteșteanca Maria Iulia Uţă are 18 ani și este elevă a liceului ,,Alexandru Odobescu’’. De aproximativ 3 ani Iulia se află într-o frumoasă relaţie cu un cunoscut fotbalist, Leonard Manole. Leonard are 20 de ani şi a activat o perioadă la FC Argeş ca mijlocaş. Mai apoi a jucat la Astra, iar în prezent este la FC Vaslui, în prima Ligă fotbalistică. Deşi se spune că prietenia cu un fotbalist nu prea poate fi de durată din cauza meseriei, care implică un program încărcat, relaţia celor doi este una de durată şi cu un viitor promiţător.

Citiți și: Povestea dramatică a unui tânăr fotbalist!

Cum a început povestea voastră de dragoste?

În vara anului 2011. Mă cunoşteam cu Leonard de foarte mult timp, însă fără să fie absolut nimic între noi, până când el a făcut primul pas. M-a abordat pe un cont de socializare, îmi aduc aminte că am discutat foarte mult în ziua respectivă. După lungi discuţii m-a convins să ieşim la o pizza, pot spune că acela a fost primul pas al relaţiei noastre. A fost momentul în care ne-am cunoscut mai bine şi în care am decis să formăm un cuplu.

Citiți și: FOTBALISTUL ARGEȘEAN DE LA FC VASLUI A FOST OPERAT

Aţi întâmpinat probleme pe parcursul relaţiei sau lucrurile au mers întotdeauna bine?

-Ca orice cuplu, am întâmpinat şi noi probleme. Suntem două caractere extraordinar de puternice, de aceea apar deseori probleme, ne tachinăm, ne contrazicem mai tot timpul, dar mai presus de toate ne iubim. Despre fotbalişti se ştie oricum că sunt persoane mai dificile, mai temperamentale.

Se ştie că fotbaliştii sunt bărbaţi foarte curtaţi, ai avut momente când ai fost geloasă?

-Aş minți dacă aş spune că între noi nu intervine gelozia. Avem, totuşi, o relaţie la distanţă, iar eu sunt o persoană foarte geloasă, ştiu că tentaţiile sunt mari şi că este un om foarte cunoscut. Însă mi-a demonstrat de nenumărate ori că mă iubeşte, aşa că am încredere în el.

Cât de des vă vedeţi?

Leonard locuieşte în Vaslui de când activează acolo, aşa că ne vedem foarte rar. Ni s-a întâmplat să stăm şi două luni fără a ne vedea. Iar atunci când vine acasă stă maxim 3 zile.

Care sunt planurile voastre? Doriţi să vă căsătoriţi?

-Suntem încă mici. Eu îmi doresc să-mi termin studiile, să-mi deschid salonul de machiaj mult visat, iar Leonard o să continue cu fotbalul. Încă nu se pune problema căsătoriei, dar pot spune că ne vedem unul lângă celălalt până la adânci bătrâneţi.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3