930×122 CUMPANA 5

curtea de arges

INTERZIS PE BULEVARD!

Interzis pe bulevard! În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei municipiului Curtea de Argeş, în datele de 12 și 14 august 2017 se vor desfăşura adunări publice. Traficul rutier va fi restricționat, după cum urmează:

Citiți și: Poliția, în acțiune. Peste 250 de șoferi au pățit-o!

În datele de 12 și 14 august, în intervalul orar 18-19.00, pe bulevardul Basarabilor, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Sân Nicoară (Biserica Domnească) şi Mănăstirea Curtea de Argeș, accesul autovehiculelor va fi interzis.

Potrivit Poliției argeșene, ca rute alternative, conducătorii auto pot folosi străzile: 1 Decembrie 1918, Traian, Lascăr Catargiu și Cuza Vodă.

Citiți și: Manager nou la Spitalul Municipal Curtea de Argeş

”Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, recomandăm conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.”, transmite sursa citată. (Foto: descriptiv)

 

Donaris 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90