New Profesional Consult 930 x 122

auchan

Intri în magazin, iei produse și ieși fără să plătești la casele de marcat!

Intri în magazin, iei produse și ieși fără să plătești la casele de marcat!

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Retailerul francez Auchan lansează în premieră, în România, un concept inovator: Auchan GO, primul magazin complet automatizat din țară.

Acesta va fi inaugurat în zona de birouri din Pipera, București, potrivit economica.net.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Plecare ȘOC din Auchan! Acum s-a aflat!

Tiberiu Dănețiu, Director de Marketing Auchan Retail România, a dezvăluit această inițiativă la Conferința Progresiv – Back to the Future.

Magazinul, amplasat la parterul unei clădiri de birouri din Pipera, va opera sub brandul Auchan GO.

Noul magazin va fi complet automatizat, eliminând necesitatea scanării produselor sau a interacțiunii cu casierii.

Prin intermediul unei aplicații dedicate, dezvoltate în colaborare cu compania chineză CloudPick, clienții pot realiza cumpărături fără a trece prin procesul tradițional de plată la casă de marcat.

Aplicația permite clienților să atașeze un card bancar și să navigheze liber prin magazin, luând produsele dorite direct de pe rafturi.

Intri în magazin, iei produse și ieși fără să plătești la casele de marcat!

Funcționarea magazinului se bazează pe un sistem complex de camere și senzori care detectează mișcările clienților și articolele pe care le ridică sau le pun înapoi pe rafturi.

Aceste informații sunt utilizate exclusiv în scopuri de identificare a produselor și sunt șterse automat după 30 de minute.

Pentru a utiliza Auchan GO, clienții trebuie să descarce aplicația Auchan GO din Google Play sau App Store și să își creeze un cont.

Contul necesită introducerea numărului de telefon, datei de naștere și detaliilor cardului bancar.

Magazinul este dedicat doar persoanelor de peste 18 ani.

Procesul de cumpărare este simplu:

Clienții scanează un cod QR generat de aplicație la intrare, își iau produsele dorite și apoi părăsesc magazinul fără a mai trece prin casă de marcat.

Plata se realizează automat prin debitarea cardului în momentul părăsirii magazinului, iar bonul fiscal este emis și stocat în aplicație.

Auchan GO nu acceptă bonuri de masă sau punctele de fidelitate myAuchan.

Plata se efectuează doar cu carduri bancare emise de bănci naționale.

Foto: Descriptiv/capital.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Niculae Sylvia spune:

    Desigur este interesant, pana sa dispară casierii la Auchan Titan , cheltuiam. câteva sute de lei pe luna, după ce au dispărut casierii n-am mai călcat prin magazin.
    Mai sunt și alte supermarketuri unde exista casieri și respect pentru clienți. Nu mi se pare normal sa fac pe casierul ca să facă magazinul economii sau ce?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90