930×122 CAPRA 5

balul bobocilor

Invitatul colosal care va electriza gala Colegiului „Brătianu”

Invitatul colosal care va electriza gala Colegiului „Brătianu”

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Pe 23 noiembrie 2023, de la ora 18:30, la restaurantul Magic Events din Trivale, Colegiul Național „Ion C. Brătianu” va organiza Balul Bobocilor.

Tema din acest an este „Lacul lebedelor”.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Iar invitatul special este Delia!

Pentru râvnita coroană de Miss și Mister boboci, dar și Miss și Mister popularitate, concurează 8 perechi, așadar 16 elevi.

Ei vor încerca să convingă juriul format din 8 persoane, între care și inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, că probele lor sunt cele mai apreciate.

Vor impresiona prin dans, talent, ținută de seară și autoprezentare.

Printre artiștii care vor mai delecta publicul brătienilor mai sunt:

– Ilinca Din, elevă în colegiu, ultra-premiată, care va interpreta 2 piese: una la nai, minunata “The lonely sheperd” făcută celebră de și mai celebrul Gheorghe Zamfir, și una din repertoriul internațional italian.

Invitatul colosal care va electriza gala Colegiului „Brătianu”

– Trupa Cross Generation, a carei solistă vocală este Madi Tacu, fostă elevă de „Brătianu” ce s-a remarcat și la nivel național.

Alti artiști, elevi în „Brătianu”, ce vor încânta: Ciocîrlan Daria, Mihail Patricia, Rizea Antonia.

Cadrele didactice organizatoare anul acesta ale Balului Bobocilor sunt: Turcescu Alina, Duminică Daniela, Corodi Ruxandra și Mogoș Andreea, alături de directorii colegiului, Dumitru Florica și Ionescu Bogdan.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3