New Profesional Consult 930 x 122

deces

IOASAF, FOSTUL STAREȚ AL MĂNĂSTIRII COTMEANA, A MURIT

Fostul stareț al mănăstirii Cotmeana (județul Argeș), Ioasaf Boiciuc, a murit. Ioasaf a fost găsit decedat astăzi la domiciliul său.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care s-a deplasat la fața locului în urma unei solicitări primite la 112 a constatat decesul.

Polițiștii nu au constatat leziuni. Pentru eliminarea oricărei suspiciuni, cauza oficială a morții va fi stabilită după efectuarea unei necropsii.

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

În urmă cu un an, Centrul Eparhial al Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului l-a oprit pe Ioasaf să mai slujească. Motivul: imaginile apărute în martie 2019 în spațiul public potrivit cărora Ioasaf Boiciuc le-ar fi vorbit necuviincios enoriașilor în cadrul unui serviciu religios pe care l-a oficiat în biserica așezământului monahal.

„Părintele Stareț Ioasaf Boiciuc se află de mai mult timp sub tratament medicamentos, datorită unor suferințe mai vechi, fiind uneori sensibil la neputințele omenești”, preciza atunci Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, prin Biroul său de presă (AICI, subiectul pe larg).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90