Donaris 930 x 122

politistii din pitesti arestati

IPJ Argeş, anunţ de ultimă oră în cazul poliţiştilor de la Autogara Sud Piteşti

În dosarul poliţiştilor de la Autogara Sud Piteşti, acuzaţi de purtare abuzivă şi lovituri cauzatoare de moarte asupra victimei Barbu Alexandru, de 63 de ani, IPJ Argeş a transmis un comunicat.

Citiți și: Poliţiştii din dosarul bărbatului ucis în Piteşti, arestați la domiciliu

Unul dintre agenţi a fost suspendat din activitate, iar celălalt s-a pensionat, având acest drept.

IPJ ARGEŞ OFICIAL

„În conformitate cu prevederile art. 27 din Legea 360 din 2002, privind Statutul Polițistului, pentru unul dintre cei doi agenți de poliție s-a dispus suspendarea raporturilor de serviciu, pe perioada măsurii arestării preventive.

Citiți și: Poliţiştii implicaţi în uciderea bărbatului la Autogara Sud au fost arestaţi

Ulterior, în funcție de măsurile procesuale penale dispuse, se va proceda conform prevederilor legale.

În conformitate cu prevederile art. 69 din Legea 360 din 2002, privind Statutul Polițistului, cel de-al doilea agent de poliție a încetat raporturile de serviciu, cu drept la pensie, începând cu data de 19 aprilie a.c”, precizează IPJ Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

9 comentarii

  • Dan spune:

    Cum vine asta ? omori un om si iesi la Pensie la nici 30 de ani !??Cum poti sa iesi la pensie cand vrei tu ?

  • El Simpatico spune:

    Dacă nu citești bine știrea de ce comentezi ?

  • Ciprian spune:

    Mai citește o data

  • Ady spune:

    Este prost cititorul

  • ipse spune:

    Dumnezeule cat sunt unii de prosti printre noi. mai ales pe aici si in special pe facebook. Bag seama ca analfabeti functional a creat de mult Romania, nu numai in ultima vreme. Citititi degeaba si intelegeti doar ce vreiti voi. 🤦‍♂️

  • vasile gheorghe spune:

    De purtatorul de cuvant utia chiar toata lumea ? Revedeti PRIMUL COMUNICAT in care minte cu nerusinare incercand sa-i acopere pe cei doi ucigasi .Nu cred ca un asemenea specimen merita sa mai fie angajatul politiei romane platit din banii nostri pentru a ne minti in mod ordinar .Cu atat mai putin sa ocupe aceasta functie de mare raspundere .

  • Nae spune:

    Noroc că la omorât pe acel om nevinovat,că altfel nu mai ieșea la pensie 💩💩💩💩 ăla de polițist ,😂😂😂😂

  • Remus spune:

    Eu ma intreb cum poate unul care e urmarit penal sa iasa la pensie? Nu ii este suspendat contractul pe perioada anchetei? Da de zdrentele alea de femei imbracate in uniforme de stateau si se uitau in timp ce acel om era asfixiat de catre cele 2 animale? Infectele alea de ce nu sunt puse sub urmarire? Din ce stiu eu ele reprezentau militia la fata locului si cu toate astea au asistat ca la un spectacol grotesc de ev mediu. Sper ca procurorul resoectiv sa le puna sub urmarire si pe panaramele alea 2 pt ca sunt parte in ancheta respectiva si au favorizat fapta retardului de gabor neintervenind. Puscarie maxima pt jegurile astea, maxim 12 ani!!! Iar zdrentele alea ce au favorizat minim 6 ani!!! Zic pe viitor sa nu mai asistam la mese sau sa filmam cand vedem 2 militieni care omoara oameni nevinovati, data viitoare poate fi oricare dintre noi!!!!

  • alexandra spune:

    Domnilor, daca tot ne-am obisnuit sa „vrem o tara ca afara”, solutia este una singura si simpla: taierea dreptului la pensie.
    In SUA, de ex, orice persoana platita din bani publici, care este condamnata pt infractiuni legate de locul de munca, pierde pensia din banii statului. (Nu in Minnesota, problema ridicata recent, dar sunt destule state in care e valabil)
    In speta, cand ai datoria de a apara cetateanul si obligatia de a-ti controla forta si a nu face abuz de autoritate si tu omori un om care nu face nimic rau, doar pt ca te-a calcat pe nervi, firesc e ca macar pensia sa nu ti-o mai plateasca fraierii pe care trebuia sa-i aperi.
    E singura cale de limita abuzurile politiei, care de la o vreme e ridicata la rang de dumnezeu, cu drept de viata si de moarte asupra noastra.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3