SMART KIDS 930X122

bărbat decedat

Poliţiştii implicaţi în uciderea bărbatului la Autogara Sud au fost arestaţi

Cei doi poliţişti implicaţi în uciderea bărbatului la Autogara Sud din Piteşti au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată în urmă cu puţin timp la Tribunalul Argeş, unde suspecţii au fost prezentaţi instanţei pentru luarea unor măsuri preventive.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

Aceiaşi poliţişti au fost reţinuţi ieri seară pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe (detalii, AICI), acuzaţia principală fiind lovituri cauzatoare de moarte.

Vă reamintim, în data de 16 aprilie, la o intervenţie după o sesizare de incendiu, urmată de un conflict verbal, un bărbat de 63 de ani a fost trântit cu fața de asfalt de către unul dintre agenți, apoi celălalt-a apăsat pe gât şi piept până ce omul a fost asfixiat şi a intrat în stop cardio-respirator, nemaiputând fi resuscitat.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

VIDEO NECENZURAT – INTERZIS MINORILOR – MOMENTELE DINAINTEA DECESULUI

 

 

În acest sens, medicu legist Dan Manu a făcut mai multe precizări:

În urma autopsiei, am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza de deces a fost asfixierea mecanică, iar ca mecanism generator, ce a cauzat asfixierea mecanică a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui.

Subiectul pe larg, AICI.

Acuzarea este coordonată de prim procurorul de caz, Marius Ștefan. Acesta a anunțat că a fost schimbată încadrarea juridică, din ucidere din culpă, în loviri cauzatoare de moarte. Cei doi polițiști riscă între 6 și 12 ani de închisoare.

VIDEO – POLIŢIŞTII ADUŞI LA PARCHET

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Marius spune:

    La puscarie cu voi smecheri in uniforme! Respectaci oamenii și protejații nu ii omotati!

  • Roman rusinat spune:

    Doar oamenii ce stiu alfabetul pe de rost 😉

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA