New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

Video – Doi polițiști au fost REȚINUȚI în cazul bărbatului mort la Autogara Pitești

Doi polițiști care au agresat zilele trecute un bărbat în timpul unei intervenții de evacuare la o terasă din zona Autogării Sud, și în urma căreia bărbatul a murit, sunt reținuți pentru 24 de ore.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

 

Bărbatul a decedat după ce a fost trântit cu fața de asfalt de către unul dintre agenți. Conform primelor declarații de astăzi ale medicului legist Dan Manu, cauza decesului a fost asfixierea mecanică:

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

În urma autopsiei, am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza de deces a fost asfixierea mecanică, iar ca mecanism generator, ce a cauzat asfixierea mecanică a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui.”  Subiectul pe larg, AICI.

Prim procurorul de caz, Marius Ștefan a anunțat că a fost schimbată încadrarea juridică, din ucidere din culpă, în loviri cauzatoare de moarte. Cei doi polițiști riscă între 6 și 12 ani de închisoare.

DECLARAȚIA PRIM PROCURORULUI MARIUS ȘTEFAN

Toți polițiștii prezenți la fața locului au dat declarații pentru a se stabili clar contribuția participanților la eveniment.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Tiberiu spune:

    Da, cand majoritatea politistilor sant analfabeti si imbraca o ,,tinuta” de militian, se fac ,,zmei”
    Felicitari martorului – mare OM, mare caracter ! (lectie ptr. noi toti)

  • Maria spune:

    In loc sa ne protejeze ne omoara!!!! Politisti criminali!!!

  • Mircea Daniel spune:

    Faptul că a filmat nu îl face erou. Erou era daca intervenea in salvarea unei vieți.

  • Gogu spune:

    Cand le vine randul si celor care in prima faza au declarat numai minciuni(purtătorul de cuvânt al IPJ si cele doua vanzatoare).Daca nu aparea acea înregistrare cărțile erau jucate.Felicitari celui care a făcut înregistrarea.

  • KeyC spune:

    Re. Mircea Daniel.
    Dacă cel care a filmat intervenea, poate il omorau și pe el. Și dacă nu filma, polițiștii scăpau basma curată.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90