930X122 MAIA

bărbat decedat

Video – Doi polițiști au fost REȚINUȚI în cazul bărbatului mort la Autogara Pitești

Doi polițiști care au agresat zilele trecute un bărbat în timpul unei intervenții de evacuare la o terasă din zona Autogării Sud, și în urma căreia bărbatul a murit, sunt reținuți pentru 24 de ore.

Citiți și: Exclusiv: Nenorocire în Argeș: A murit într-un mod halucinant! Ce a făcut înainte

 

Bărbatul a decedat după ce a fost trântit cu fața de asfalt de către unul dintre agenți. Conform primelor declarații de astăzi ale medicului legist Dan Manu, cauza decesului a fost asfixierea mecanică:

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

În urma autopsiei, am constatat că moartea a fost violentă, survenită în urma unui politraumatism, iar cauza de deces a fost asfixierea mecanică, iar ca mecanism generator, ce a cauzat asfixierea mecanică a fost comprimarea părților moi ale gâtului și a toracelui.”  Subiectul pe larg, AICI.

Prim procurorul de caz, Marius Ștefan a anunțat că a fost schimbată încadrarea juridică, din ucidere din culpă, în loviri cauzatoare de moarte. Cei doi polițiști riscă între 6 și 12 ani de închisoare.

DECLARAȚIA PRIM PROCURORULUI MARIUS ȘTEFAN

Toți polițiștii prezenți la fața locului au dat declarații pentru a se stabili clar contribuția participanților la eveniment.

PIZZERIA SAPORI 555 222
New Profesional Consult 570×90