New Profesional Consult 930 x 122

bărbat decedat

Update/Pitești: Angajat la CFR, mort la serviciu după ce i-a venit rău

Update, ora 11.45, IPJ Argeș transmite:

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

„În ziua de 23 februarie a.c., polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș au fost sesizați că, în urma intervenției unui echipaj medical în zona căii ferate din cartierul Prundu, pe raza municipiului Pitești, ca urmare a faptului că un bărbat a acuzat o stare de rău, au fost efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul celui în cauză.

Din primele verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 49 de ani, din comuna Mădulari, județul Vâlcea, angajat al Secției de reparații linii Craiova, se afla în zona căii ferate împreună cu o echipă de lucru, efectuând lucrări pe tronsonul cuprins între stațiile Bradu Rafinărie și Golești.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale.”

Update, ora 09.34, ISU Argeș transmite:

„Un echipaj SMURD de prim ajutor calificat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă au intervenit pentru resuscitare unui bărbat, care a fost găsit în stop cardio-respirator în zona căii ferate din cartierul Prundu al municipiului Pitești.

Din păcate bărbatul de 49 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, declarându-se ulterior decesul.”

Știrea inițială, ora 08.42 – Tragedie! Bărbat angajat la CFR aproape de moarte, lângă Vama Pitești

În urmă cu puțin timp, un apel la 112 solicita de urgență ajutor în cazul unui bărbat căruia i-a venit rău.

S-a întâmplat în zona Vama Pitești, la ieșirea din oraș.

Potrivit primelor informații, bărbatul ar avea în jur de 49 de ani și ar fi intrat în stop cardio-respirator chiar lângă calea ferată.

Acesta ar fi angajat al CRF. În momentul în care i s-a făcut rău, bărbatul verifica terasamentul căilor ferate.

La fața locului intervine o ambulanță de terapie intensivă.

În acest moment bărbatului i se fac manevre de resuscitare.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90