930 x122 grota rece

bărbat decedat

Argeș: Tragedie în Vinerea Mare. Accidentat mortal la serviciu

În dimineața zilei de 22 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, despre faptul că la sediul unei societăți din comuna Oarja a fost găsit un bărbat decedat.

Citiți și: EXCLUSIV. Breaking: Șofer de TIR găsit mort la intrare în Pitești!

La fața locului au fost direcționați polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota, pentru primele măsuri, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești.

Bărbatul care a murit avea 56 de ani

Din primele verificări s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, anjagat al societății, ar fi fost accidentat mortal de un utilaj, manevrat de un bărbat de 34 de ani.

Citiți și: Descoperire șocantă! Bărbat găsit mort lângă spitalul unde era internat

Victima a fost, practic, decapitată (FOTO)

ATENȚIE, IMAGINE CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL, NERECOMANDATĂ MINORILOR

 

„În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, precum și neluarea,respectiv nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, conform art. 192, 349 și 350 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

De asemenea, au fost sesizați și reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care tragicul eveniment s-a petrecut”, anunţă IPJ Argeş.

„Două echipaje SMURD de prim ajutor calificat și terapie intensivă mobilă intervin în localitatea Oarja, la un operator economic, pentru a asigura asistenta medicală în cazul unei persoane accidentate la locul de muncă.

La fața locului, a fost găsită persoana cu leziuni incompatibile cu viața”, a transmis ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

5 comentarii

  • Gigel spune:

    De ce lucrau cei doi astăzi,cu cumva este zi libera ?sau la cerea salariaților sărbătoresc prin munca ziua libera !!!!!!!! Foarte vag stirea ,daca ITM ar aplica sanctiuni drastice probabil ca s ar respecta Cm. DAR suntem in Romania
    tara tuturor posibilitatilor ,

  • Marian spune:

    Calicia după bani ca sunt plătiți cu 400 %. Dacă este liber sa fie liber, dar prostimea muncește și șefia sărbătorește

  • Xxx spune:

    Nu exista la privat 400%,povești sau mai degrabă minciuna. Unde este ITM ?

  • Florin Gabriel spune:

    Bună ziua.
    Sunt multe firme care lucrează în zilele mari de sărbătoare , ITM-ul nu face nici un control , ei așteaptă ca oamenii sa facă reclamații , dar nu se gândesc și ei că acea persoana reclamantă își va pierde serviciul pt ca la dat pe patron în gât.
    De exemplu GOLD PLAST din Topoloveni , se lucrează în zilele mari de parcă ar fi o zi normală , și cei de la birouri sunt bine mersi acasă lângă familii.
    Se lucrează de Paște , de Crăciun , de Revelion … etc.
    Firma este în Isolvență , m-am uitat pe grafic și e numai pe (-) minus , ar trebuii închisă + ca are datorii în care nu le poate achita , eu nustiu dc mai funcționează firma.

    Oricum , toți patronii fac abuzuri , trage pe om pana când nu mai poate , și șefii din linii amenință ( dacă nu faci și treaba aceea te dau afară , hai mai repede , mișcate) … alții ne jignește ( nu ști nimic , ala dece poate , ești un prost ) … .

    E o bătaie de joc.
    Țara asta e vândută și vin străinii sa ne slăvească la noi în țară.

    Omul nu mai are timp sa stea cu familia , cu copiii , sa se odihnească , sa simtă ca are liber.
    Când vor respecta patronii sa muncim de Luni pana Joi?

    Rog sa se facă controale la toate firmele și nu sa întrebe patronul ci operatorii , dar chiar și așa se va mintii , pt ca patronii fac ședințe cu operatorii ce trebuie sa spunem și de teamă să nu ne pierdem serviciul , e și logic să mințim pt ca oriunde ne-am duce , peste tot e la fel.

    În zilele mari se poate vedea pe camere dacă sa lucrat.
    Soluții sunt , dar nimeni nu se implică.

  • Ioana spune:

    La aceea firma se lucrează non-stop programul este de doua zile din fiecare schimb cu doua libere.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3