NOR CURIER 930X122

componente

Poliția, despre „furtul” de componente de pe o instalație a pârtiei de schi de la Măţău-Chilii

 

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

IPJ Argeș încercă să clarifice informațiile apărute pe Facebook cu privire la furtul mai multor componente ale utilajului de nivelare a zăpezii de pe pârtia de schi de la Măţău-Chilii, situată în  comuna Mioarele.

 

Citiți și: Argeș: Halucinant! Au băgat de 300 de lei și au plecat

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitor la furtul unor componente de pe un utilaj folosit la bătătorirea zăpezii pe o pârtie din zona Muscel, vă aducem la cunoștință următoarele:

Până acum, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, nu a fost înregistrată nicio sesizare cu privire la acest aspect.

Precizăm faptul că, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung s-au autosesizat și vor face verificări, în vederea clarificării situației și luării măsurilor legale care se impun”, transmite IPJ Argeș.

Foto: descriptiv

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3