930X122 MAIA

angajări

Jandarmeria Argeș angajează

Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Basarab I” Argeș organizează concursuri în vederea încadrării a trei posturi de personal contractual în cadrul Serviciului Logistic:

Citiți și: Se deschide o nouă fabrică și se fac angajări masive!

– muncitor calificat IV-I (electrician în construcții) la compartimentul Administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului;

– muncitor calificat IV-I (fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune) la compartimentul Administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului, cu punct de lucru în municipiul Câmpulung, județul Argeș;

Citiți și: Locuri de muncă! Salariu motivant, masa asigurată, transport gratuit!

– șofer II-I (șofer autocamion/mașină de mare tonaj) la compartimentul Auto.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor depune, până la data de 29.10.2021, ora 16.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, situat în municipiul Piteşti, Aleea Negoiul, nr. 2, judeţul Argeş dosarul de concurs.

Toate informațiile necesare cu privire la aceste posturi precum și documentele necesare pentru dosarul de concurs sunt disponibile pe site-ul unității, secțiunea Carieră.

Foto principal: descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA