Donaris 930 x 122

angajări

Jandarmeria Argeș angajează

Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Basarab I” Argeș organizează concursuri în vederea încadrării a trei posturi de personal contractual în cadrul Serviciului Logistic:

Citiți și: Argeş: Jandarmii ies în stradă în efectiv sporit

– muncitor calificat IV-I (electrician în construcții) la compartimentul Administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului;

– muncitor calificat IV-I (fochist la cazane de apă caldă și cazane de abur de joasă presiune) la compartimentul Administrare patrimoniu imobiliar și protecția mediului, cu punct de lucru în municipiul Câmpulung, județul Argeș;

Citiți și: Piteşti: Teanc de bani uitat pe o masă, la Finanţe. Jandarmii l-au salvat de la „faliment” pe posesor

– șofer II-I (șofer autocamion/mașină de mare tonaj) la compartimentul Auto.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii vor depune, până la data de 29.10.2021, ora 16.00, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş, situat în municipiul Piteşti, Aleea Negoiul, nr. 2, judeţul Argeş dosarul de concurs.

Toate informațiile necesare cu privire la aceste posturi precum și documentele necesare pentru dosarul de concurs sunt disponibile pe site-ul unității, secțiunea Carieră.

Foto principal: descriptiv

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441