New Profesional Consult 930 x 122

angajare

Job-ul momentului! Se angajează mii de oameni: Salarii de 2.500 de € net

Job-ul momentului! Se angajează mii de oameni: Salarii de 2.500 de € net

Citiți și: Creșa care se învârte după soare angajează!

Emirates caută 5.000 de însoțitori de bord în întreaga lume, scrie economedia.ro.

Samantha James, vicepreședinte al echipajului de cabină Emirates, a dezvăluit într-un interviu pentru Corriere della Sera că, în ultimul an, compania a angajat 2.600 de însoțitori de bord, ceea ce înseamnă o medie de șapte angajări pe zi.

Citiți și: Un spital important din Argeș angajează

La data de 31 martie, Emirates avea în total 21.690 de însoțitori de bord, un număr care va crește cu încă 5.000 până la sfârșitul anului.

,,Instruirea se desfășoară la sediul central din Dubai și posturile sunt deschise atât începătorilor, cât și candidaților cu experiență,” a declarat James.

Cerințe pentru candidați

Pentru a fi luat în considerare pentru o poziție de însoțitor de bord la Emirates, candidații trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

– Cunoștințe bune de limba engleză, atât scrisă, cât și vorbită (alte limbi străine constituie un avantaj)

– Abilitatea de a lucra în echipă

– Înălțimea minimă de 160 cm și capacitatea de a ajunge la 212 cm cu brațele întinse

Job-ul momentului! Se angajează mii de oameni: Salarii de 2.500 de € net

– Capacitatea de a îndeplini cerințele pentru o viză de muncă în Emiratele Arabe Unite

– Diplomă de bacalaureat

– Absența tatuajelor vizibile atunci când poartă uniforma

Pachetul salarial și beneficiile

Salariul pentru însoțitorii de bord la Emirates include o bază fixă, plata pe ora de zbor și cheltuielile de întreținere.

„Salariul mediu net este de aproximativ 2.500 de euro la clasa Economy. În plus, oferim beneficii suplimentare, cum ar fi cazare spațioasă și mobilată (utilitățile incluse), transport la și de la locul de muncă, participarea la profiturile companiei, 30 de zile de concediu anual cu bilete de întoarcere acasă, bilete cu reduceri pentru familie și prieteni, asigurare medicală completă și privilegii și reduceri exclusive la mii de mărci și magazine de retail, cluburi, clinici și hoteluri,” a adăugat James.

Instruirea pentru însoțitorii de bord durează șapte săptămâni și jumătate.

„Echipajul nostru de cabină își începe călătoria la clasa Economy, apoi este promovat la clasa Business și ulterior la clasa First, în funcție de performanță. Există și posibilitatea de a avansa în roluri de supervizori și șefi de echipaj de cabină. După ce își încheie cariera de zbor, mulți se reorientează către roluri la sol, cum ar fi instructorii, recrutorii sau alte funcții în cadrul grupului Emirates,” a explicat Samantha James.

Foto: Descriptiv/fanatik.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90