NOR CURIER 930X122

consiliul judetean

prefectura11

JUDEŢUL ARGEŞ BATE PALMA CU VECINII! E PENTRU PRIMA DATĂ CÂND SE ÎNTÂMPLĂ!

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş a iniţiat mai multe proiecte de hotărâre prin care începe procedurile de asociere cu trei judeţe vecine.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Este vorba de judeţele Teleorman, Giurgiu şi Dâmboviţa, scopul fiind reabilitarea, prin acţiuni comune, a unor drumuri judeţene care fac legătura între aceste structuri administrative.

Proiectele de hotărâre vor fi dezbătute în şedinţa de pe 30 septembrie a Consiliului Judeţean, acestea reprezentând o iniţiativă a preşedintelui instituţiei, Florin Tecău.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Este pentru prima dată când Consiliul Judeţean se asociază cu judeţe vecine pentru proiecte de infrastructură rutieră, sperându-se şi în obţinerea de fonduri europene pentru reabilitarea drumurilor.

Florin Tecău a spus că va iniţia proiecte similare şi pentru refacerea infrastructurii de irigaţii, cu judeţul Olt, şi pentru dezvoltare turistică (împreună cu judeţele Sibiu şi Braşov).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90