930 x122 grota rece

burse

,,JURNAL DE FAPTE BUNE’’, PROIECT PENTRU COPIII TALENTAŢI

Dezvoltat de Asociația Pentru Familie și Caroli, în parteneriat cu Libertatea și Fundația Ringier, ,,Jurnal de fapte bune’’ este un proiect prin care se oferă burse lunare de 1000 de lei, timp de un an de zile, copiilor talentaţi la învăţătură, sport sau artă, cu posibilităţi financiare reduse.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Pe lângă bursele individuale, noua ediție aduce și premii speciale pentru profesorii și antrenorii implicați în susținerea copiilor precum și pentru echipe. Astfel, structura finală a burselor acordate în cea de-a doua ediție a programului Jurnal de Fapte Bune desfășurată în perioada 05 octombrie – 31 decembrie 2015 este următoarea:

-16 burse în valoare de 1.000 RON/lună fiecare, timp de 1 an de zile, pentru copiii cu potențial și performanțe deosebite

Citiți și: Bani pentru acești elevi! Termen limită de înscriere

-9 burse, în valoare de 2.250 de lei fiecare, pentru profesorii sau antrenorii care au dovedit implicare deosebită în pregătirea și susținerea copiilor, inclusiv prin înscrierea în cadrul proiectului Jurnal de fapte bune. Vor fi acordate 3 burse în fiecare lună

-2 burse în valoare de 15.500 de lei fiecare, pentru echipele de copii cu performanțe deosebite în aria lor de pregatire (la nivel de echipă)

Oricine cunoaşte un copil talentat îl poate înscrie, în doar câţiva paşi, pe platforma online a proiectului, www.jurnaldefaptebune.ro în perioada octombrie-decembrie 2015.

Pentru a fi eligibile, cazurile înscrise trebuie să îndeplinească anumite criterii, cele mai importante fiind:

  • Vârsta maximă de 18 ani;
  • Dovada practicării activității și a rezultatelor obținute de copil în trecut în domeniile vizate de proiect: sport, arte (muzică, arte vizuale și artele spectacolului) și învățătură;
  • Situația materială a familiei. Copiii înscrişi trebuie să provină din familii în care venitul net/membru nu depăşeşte 700 de lei lunar.

În prima ediţie a proiectului ,,Jurnal de fapte bune’’ au fost sprijiniţi 30 de copii, cu peste 360.000 de lei.

 

 

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90