930 x122 grota rece

alin nitescu

ALTE DOUĂ ASISTENTE AUDIATE ÎN CAZUL MORȚII LUI ALIN NIȚESCU AU „UITAT” CE S-A ÎNTÂMPLAT

Joi, 23 ianuarie 2020, a avut loc un nou termen în dosarul în care dr. Ramona Herișanu a fost trimisă în judecată în 2018 pentru ucidere din culpă în cazul Alin Nițescu (foto), un bărbat în vârstă de 32 de ani cu probleme psihice, care a murit în august 2013 la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, a doua zi după o injecție cu un medicament inovator făcută la Spitalul (privat) „Self Control – Dr. Irimia”.

Citiți și: ASISTENTE DE LA SPITALUL „DR. IRIMIA”, ACUZATE DE TATĂL UNUI PACIENT DECEDAT

Tatăl pacientului spune că va face plângeri penale pentru declarații mincinoase

Alți doi martori din dosar au fost audiați la Judecătoria Pitești. Este voba de asistenta care i-a administrat injecția și asistenta de pe ambulanța SAJ care a venit la spitalul privat ca să-l preia pe pacient, fără medic însă.

„Prima a declarat că nu știe nimic, deoarece, după injecție, a plecat nu știu pe unde, iar cealaltă, de la Ambulanță, a afirmat că nu-și mai amintește totul, dar că rămâne valabil ce a declarat la Poliție. N-a mai spus nimic de faptul că atunci când a constatat că pacientul e în comă, i-a făcut o injecție cu adrenalină, ceea ce e interzis. La Poliție a declarat că a venit fără medic pentru că de la clinică i s-a transmis că este vorba de un pacient alergic și nu de unul aflat în starea critică în care se afla de fapt.

Domnul avocat m-a rugat să fac o documentație pe care să o trimită la Parchet pentru declarații mincinoase”, declară pentru ePitesti Viorel Nițescu, tatăl lui Alin Nițescu.

Șase ani și jumătate de întrebări fără răspuns

Familia pacientului, care așteaptă de șase ani și jumătate tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați de moartea acestuia, acuză numeroase greșeli medicale începute la spitalul privat la care pacientul urma tratament de mai mulți ani și încheiate la Spitalulul Județean de Urgență din Pitești, acolo unde bărbatul a murit pe 2 august 2013 (AICI, subiectul pe larg). (Foto principal: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90