SMART KIDS 930X122

judecătoria pitești

AMÂNARE ÎN DOSARUL CARE ÎL VIZEAZĂ ȘI PE GINERELE LUI BĂSESCU

Astăzi la Judecătoria Pitești a fost termen în dosarul în care, la solicitarea Autorității Naționale pentru Restituirea Proprietăților, Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Argeş a formulat cerere de revizuire a sentinţei civile nr.9148/2009 pronunţată de Judecătoria Piteşti în dosarul nr.14177/280/2009, care face referire la reconstituirea dreptului de proprietate al unor moștenitori ai familiei Brătianu pentru terenuri situate în orașul Ștefănești, județul Argeș. Este vorba de dosarul care îl implică și pe ginerele președintelui Traian Băsescu, soțul Ioanei Băsescu, avocatul Radu Pricop.

Citiți și: Controale ,,la sânge” într-un spital din Argeș. Nereguli deosebit de grave

Completul de judecată a amânat procesul pentru data de 9 octombrie.

Detalii despre cererea de revizuire formulată în justiție de Comisia Judeţeană pentru Stabilirea Dreptului de Proprietate asupra Terenurilor Argeş puteți citi aici: http://epitesti.ro/administrativ-2/prefectura-arges-precizari-scandalul-care-este-implicat-ginerele-lui-basescu/. Pe aceeași temă: http://epitesti.ro/stiri/justitie/iubitul-ioanei-basescu-mai-bogat-cu-actiuni-de-milioane-de-euro-de-pe-urma-unei-decizii-curtii-de-apel-pitesti/. (Foto: cancan.ro)

Citiți și: Aproape 8,5 milioane de € pentru refacerea ,,Casei Albe” din Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3