Donaris 930 x 122

dna

EMA PENDIUC, AUDIATĂ LA DNA BUCUREȘTI

Nu cu mult timp în urmă și Ema Pendiuc, fiica cea mare a primarului Piteștiului, a ajuns la sediul din București al structurii centrale a DNA, adusă de „mascați” cu o dubă a Jandarmeriei. Ea nu a făcut nicio declarație la intrarea în sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Ema Pendiuc este audiată la această oră de procurorii anticorupție în cauza penală care îl privește pe tatăl său, Tudor Pendiuc.

Amintim că, potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, primarul Pendiuc ar fi suspectat că ar fi luat mită de la un om de afaceri în schimbul favorizării ilegale a semnării contractului dintre Publitrans (societatea de transport public de călători subordonată Consiliului Local Pitești) și firmele private Girexim și CNCD. Conform aceleiași surse, o parte din mită ar fi constat într-un apartament într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, apartament care ar fi pe numele Emei Pendiuc. DNA încă nu a precizat exact acuzațiile. (Foto: Facebook Ema Pendiuc)

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90