EcoMoto 930×122

autorizație de construire

EXCLUSIV! DECIZIE-ȘOC: BLOC DIN CENTRU, CU AUTORIZAȚIA DE CONSTRUIRE SUSPENDATĂ

Exclusiv! Decizie-șoc: Bloc din Centru, cu autorizația de construire suspendată. Un dezvoltator imobiliar intenționa să construiască un bloc de 10 etaje în zona centrală a municipiului Pitești, în vecinătatea Business Forum, situat pe bulevardul I.C. Brătianu.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Nemulțumiți, mai mulți piteșteni din zonă care stau la casă și pe care vecinătatea viitorului bloc i-ar fi deranjat au dat în judecată dezvoltatorul, dar și ”Primăria municipiului Pitești și pe primarul municipiului Pitești”, potrivit Tribunalului Argeș.

Astăzi, la ora 8:30, s-a dat soluția. La obiectul dosarului se precizează: ”suspendare executare act administrativ SUSP. EFECTE AUT. DE CONSTR. NR.191/20.03.2018 + SUSP. LUCRĂRI DE CONSTRUIRE” în ceea ce privește viitorul bloc.

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Iată și Hotărârea Tribunalului Argeș:

”Tip soluție: Admite cererea de suspendare. Soluția pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a Primăriei municipiului Piteşti şi respinge cererea în contradictoriu cu această pârâtă, ca fiind introdusă împotriva unei persoane lipsite de calitate procesuală.

Admite cererea de suspendare a executării actului administrativ introdusă de reclamanţii Irimia Gabriel şi Irimia Victoria, precum şi Societatea Dr. Irimia S.R.L., în contradictoriu cu pârâţii primarul municipiului Piteşti şi S.C. Titidan S.R.L.

Suspendă, până la pronunţarea instanţei de fond, executarea actului administrativ – Autorizaţia de construire nr. 191 din 20.03.2018, emisă de primarul municipiului Piteşti, şi, pe cale de consecinţă, a lucrărilor de construire ce se efectuează în baza acestui act.

Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată în şedinţa publică din 18 septembrie 2018 la Tribunalul Argeş-Secţia Civilă, Complet specializat de contencios administrativ şi fiscal.” (Sublinierile aparțin redacției, foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90