New Profesional Consult 930 x 122

avocat

LIVIU STANCU A PLECAT DE LA MINISTERUL JUSTIȚIEI

Piteșteanul Liviu Stancu anunță plecarea sa din funcția de secretar de stat în Ministerul Justiției și revenirea în avocatură.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

„2016 debutează cu o schimbare fundamentală în viața mea profesională. Am solicitat încetarea mandatului de secretar de stat, așa că zilele următoare o să îmi îmbrac, din nou, roba de avocat.

Este momentul să mulțumesc atât premierului Victor Ponta, cât și, mai ales, ministrului meu, Robert Cazanciuc, pentru cooptarea într-o echipă care, cred eu, a reușit să transfere în viața de zi cu zi angajamentele asumate. Mulțumesc actualului ministru, doamna Raluca Prună, pentru bunele relații pe care le-am avut și îi doresc succes în efortul său! Nu în ultimul rând, salut extraordinarul colectiv al Ministerului Justiției pentru profesionalismul său!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Toate urările de bine colegilor din aparatul Guvernului României!”, a anunțat cu puțin timp în urmă Liviu Stancu pe pagina lui de socializare.

Liviu Stancu fusese numit secretar de stat în Ministerul Justiției în februarie 2014. Absolvent al Facultății de Drept din Capitală, el este un cunoscut avocat din Pitești, lucrând în cadrul casei de avocatură „Liviu Stancu & asociații”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3