Donaris 930 x 122

dna

PENDIUC, „BAL MASCAT” LA PRIMĂRIE – VEZI SUPER GALERIE FOTO!

Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, a ajuns în urmă cu puțin timp la DNA București pentru a fi audiat de procurorii anticorupție. „Prostii! Prostii!”, a comentat Pendiuc întrebat fiind de reporteri despre acuzațiile care i se aduc în timp ce era escortat de „mascați” în sediul DNA.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

După cum v-am informat, acum mai bine de o oră, fără cătușe la mâini, edilul a fost adus cu „mascații” la Primărie, pe la intrarea D, din spate, pe unde se face accesul la Centrul de Informații pentru Cetățeni. El a venit însoțit de „mascați” de la locuința sa, acolo unde s-au desfășurat percheziții DNA. În cele câteva secunde până la intrarea în sediul instituției primarul Piteștiului le-a făcut din mers reporterilor prezenți la fața locului o scurtă declarație ironică: „Face parte din „dezvoltarea” României și ne putem aștepta la orice! E turul doi, urmează turul doi, nu?”

Pendiuc a stat în Primărie, acolo unde procurorii DNA fac percheziții într-un dosar de corupție, doar 10-15 minute, timp în care a și semnat procesul verbal al perchezițiilor. După aceea a fost scos din instituție, pe aceeași ușă pe care a intrat, și urcat într-un Nissan flancat de două dube ale „mascaților” de la Jandarmerie. Mașinile au demarat în trombă, cu destinația DNA București, pentru audieri. Înainte să urce în mașină, chestionat de reporteri asupra subiectului perchezițiilor, primarul Piteștiului a apucat să spună: „Nu știu… Sunt nevinovat!”.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Potrivit Mediafax, care citează surse judiciare, primarul Pendiuc ar fi suspectat că ar fi luat mită de la un om de afaceri în schimbul favorizării ilegale a semnării contractului dintre Publitrans (societatea de transport public de călători subordonată Consiliului Local Pitești) și firmele private Girexim și CNCD. Conform aceleiași surse, o parte din mită ar fi constat într-un apartament într-o zonă rezidențială a Bucureștiului, apartament care ar fi pe numele Emei Pendiuc, fiica cea mare a primarului. DNA încă nu a precizat exact acuzațiile: http://epitesti.ro/stiri/justitie/perchezitii-dna-la-primaria-pitesti/.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90