930 x122 grota rece

ordonanță

PROTEST DUR ÎN JUSTIȚIE: PROCURORII DIN ARGEȘ ÎȘI SUSPENDĂ ACTIVITATEA

Protest dur în justiție: Procurorii din Argeș își suspendă activitatea. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au decis astăzi, în cadrul Adunării Generale, să suspende activitatea instituţiei, scrie Mediafax.

Citiți și: Protest uriaș la Carrefour!

Activitatea va fi întreruptă timp de trei zile, săptămâna viitoare. Se va asigura doar participarea la cauzele urgente, conform sursei citate.

„În urma Adunării Generale, s-a luat decizia suspendării activităţii timp de trei zile, fiind vorba de zilele de luni, marţi şi miercuri. Nu ştim ce va fi mai departe. Suntem nemulţumiţi de modificările legislative, cu care nu suntem de acord”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, Marius Ionel Ştefan, pentru Mediafax.

Citiți și: Țara „fierbe”! Oamenii sunt în stradă! E nebunie peste tot!

O decizie similară a luat tot astăzi și Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, protestul urmând să aibă loc timp de 5 zile săptămâna viitoare.

Suspendarea activității reprezintă o formă de protest faţă de ordonanța de urgență care modifică legile justiţiei, ordonanță emisă de ministrul Justiției, Tudorel Toader. O acțiune similară de protest a fost anunțată și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Procurorii din Argeș și Constanța se alătură astfel acțiunii judecătorilor de la Tribunalul Cluj. Mai multe amănunte, AICI. (Sursă: Mediafax)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3