930 x122 grota rece

antena 3

(VIDEO) ȘEFA DNA, AZI ÎN PITEȘTI ÎN PROCES CU A3. CE A SPUS KOVESI

Șefa DNA, azi în Pitești în proces cu A3. Ce a spus Kovesi. Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a fost în această dimineață la Curtea de Apel Pitești. Kovesi este reclamant într-un proces în care a dat în judecată televiziunea Antena 3 și mai mulți jurnaliști. Detalii despre proces, aici: http://epitesti.ro/stiri/justitie/proces-bomba-in-pitesti/. La ieșirea din clădirea Curții de Apel Pitești, Laura Codruța Kovesi a refuzat să le facă reporterilor declarații despre proces.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

În schimb, Răzvan Savaliuc, unul dintre jurnaliștii dați în judecată de șefa DNA, a discutat cu presa.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Judecătorii de la Curtea de Apel Pitești au hotărât astăzi o nouă amânare a procesului pentru data de 9 noiembrie 2016. Amintim că pe 8 iunie anul acesta, tot la Curtea de Apel Pitești, procesul fusese amânat pentru astăzi. Și atunci șefa DNA s-a prezentat personal la proces. (Video: Mihai Neacșu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3