NOR CURIER 930X122

agronomie

LA AGRONOMIE, ECHIPĂ DE SUCCES PENTRU ARGEȘ

La Agronomie, echipă de succes pentru Argeș. Originară din comuna argeșeană Pietroșani, Miruna Ghilencea este studentă în anul III la Facultatea de Management a Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară din București.

Citiți și: Bani de la stat pentru elevi și studenți!

Miruna și alți colegi de studenție (din București și județele Prahova, Teleorman, Galați, Ialomița și Dâmbovița) au realizat, în anul Centenarului Marii Uniri, un proiect pentru promovarea unui produs dintr-o zonă a țării. Deși este singura argeșeancă din echipă, toți au ales să promoveze un produs din Argeș.

”La disciplina marketing avem un examen altfel. La inițiativa profesorului Florin Frone, ne-am organizat în echipe și, cu ocazia Centenarului, am ales să promovăm produse autentice românești din diferite zone ale țării noastre. 

Citiți și: Premieră pentru studenți! Cine beneficiază

Fiind din Arges, am ales să promovez împreună cu colegii mei un suc natural din mere, fructele fiind culese dintr-o livadă din satul Stănești, din comuna Corbi. Pentru a produce sucul, am beneficiat de ajutorul unei firme din județul Argeș. Momentan, firma nu îl comercializează”, declară Miruna Ghilencea pentru ePitești. 

Argeșeanca ne mai precizează că echipa și-a creat propria sa strategie de marketing, realizând ambalajul, eticheta și un logo pentru sucul de mere. Produsul a fost promovat în perioada 31 octombrie-4 noiembrie 2018 la Târgul Internațional Indagra, cel mai mare târg agricol din România, desfășurat la Centrul Expozitional Romexpo din București.

A fost o experiență foarte frumoasă pentru noi, din care am avut ce învăța. A fost o provocare și ne-am gândit ca după facultate, de ce nu?, să ne deschidem propria noastră afacere. Consideram că este un domeniu “neșlefuit” încă și, privind în jur, am constatat că sunt foarte puține firme românești care comercializează suc de mere”, afirmă Miruna Ghilencea. 

Proiectul studenților urmează să fie prezentat pe 14 decembrie 2018 și în cadrul Facultății de Management a Universității de Știinte Agronomice și Medicină Veterinară. 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3