Donaris 930 x 122

mioveni

„Laboratoare” speciale în Mioveni

„Laboratoare” speciale în Mioveni

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență vin la Mioveni

Caravana SMURD „Fii pregătit” și Centrul Mobil pentru Răspuns la Situații de Urgență vin în orașul Mioveni duminică, 27 august 2023, în intervalul orar 09:00-21:00.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

„Veți regăsi Caravana SMURD <<Fii Pregătit>> și Centrul Mobil de Instruire a Populației pentru Situații de Urgență, iar aceste două <<laboratoare>> îi vor ajuta pe cei curioși să se transforme în partenerii pompierilor pentru salvarea de vieți și bunuri.

„Laboratoare” speciale în Mioveni

Copiii și toți cei interesați pot vedea tehnica de intervenție a pompierilor argeșeni și vor lua parte la activități informativ-educative.

Acestea urmăresc conștientizarea populației asupra pericolelor la care se poate expune în cazul nerespectării măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de situații de urgență”, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90