EcoMoto 930×122

alegeri europarlamentare

Lasconi, out!

Lasconi, out!

Citiți și: Surpriză neașteptată: Primar din Argeș candidat la Cotroceni

USR o scoate pe Lasconi de pe lista pentru alegerile europarlamentare.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a transmis duminică, pe Facebook, că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare, anunță digi24.ro.

Citiți și: Exclusiv. Breaking – Lasconi: Vă rog să luați act de demisia mea! Îmi e scârbă!

Asta după ce primarul USR din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

„Am certitudinea că Elena a înțeles că întreaga discuție publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situația personală devenită publică, afectează campania și concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL.

Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni și va avea sprijin pentru a face performanță în administrație”,  a scris Drulă pe Facebook.

O reacție dură referitor la votul Elenei Lasconi a avut și fiica primăriței din Câmpulung.

Oana Lasconi s-a declarat „absolut dezgustată, dezamăgită și șocată” de votul mamei sale.

Lasconi, out!

În tot acest timp, edilul argeșean a scris pe pagina sa de socializare:

„După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău.

Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex.

Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi.

Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie”. Mesajul complet, AICI.

Amintim că, la jumătatea lunii septembrie, Elena Lasconi anunța că va deschide lista USR pentru alegerile europarlamentare.

Subiectul pe larg, AICI. 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Anonim spune:

    Nu inteleg de ce au eliminat-o… Se intelege ca au dat-o afara fiindca prefera familii barbat-femeie. Prin urmare, USR vrea familii de alt tip, gen barbat-barbat sau naiba stie ce… E bine de stiut, si de votat…

  • Corny Lee spune:

    Ok, căsătorie trebuie să fie sfânt cuvânt între un bărbat și o femeie. Celelalte comuniuni consesuale pot fii cum vor ei. Trebuiesc certificate și legalizate să poată moșteni unii de la alții, e normal. Totodată e bine să se știe cine sunt. Dar să nu mai umble în curu gol pe stradă că noi ăștialalți nici în curtea noastă nu avem voie, că ne vede vecinii și ne acuză de exhibiționism.

  • Razvan C spune:

    Susțin ceea ce a votat și declarat Elena Lasconi , a dat dovada de caracter , educație și integritate . Cât despre domnii din USR … cu dedicație : ” Strângeți hora , nu fiți hoți , să va intre-n cur la toți ” .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90