EcoMoto 930×122

barcă

Liber la plimbări cu trenulețul și cu barca în Parcul Ștrand

Primăria Pitești anunță că se deschide zona de agrement din Parcul Ștrand.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

„De astăzi, 19 mai 2023, serviciul de agrement din Parcul Ștrand – plimbare cu trenulețul sau cu barca – este disponibil pentru vizitatori.

În sezonul de vară, trenulețul își va oferi serviciile doritorilor în fiecare weekend, după următorul program:

Citiți și: Surpriză inedită în Parcul Ștrand! Anunțul așteptat de toată lumea

– vinerea, între orele 11:00 și 20:00;

– sâmbăta și duminica, între orele 10:00 și 20:00.

O plimbare cu trenulețul costă 5 lei pentru copii și 10 lei pentru adulți.

Programul de funcționare pentru închirierea bărcilor este în fiecare zi de vineri, între orele 11:00 și 20:00, respectiv sâmbăta și duminica, în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar prețul unui bilet este de 20 lei/oră.

Administrația locală mulțumește tuturor cetățenilor care beneficiază de acest serviciu de agrement cu respectarea regulilor și a personalului ce asigură funcționarea parcului, protejând bunurile publice și având o atitudine civică de respect reciproc față de toți ceilalți utilizatori.”, transmite municipalitatea piteșteană.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Cris spune:

    Iar fumegatoarea aia diesel cu motor de tractor non € din anii 60 ?Intr-un parc ?Ba voi va dati seama ce in plamanii saracilor copii ?Daca nu stai in coada,in ultimul vagon,aproape ca nu se poate respira …Te duci in parc sa alergi ,sa faci miscare,sa admiri natura si sa respiri aer curat si miresme de flori si dai de o hurdubaie zgomotoasa si cancerigena.
    Ce tara de cretini !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90