NOR CURIER 930X122

autoaparare

LIDERUL IERARHIEI MONDIALĂ LA KICKBOXING I-A INVĂȚAT PE LICEENI TEHNICI DE AUTOAPĂRARE

Astăzi, 28 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranța Școlară, împreună cu polițiștii Compartimentului de Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate preventivă cu elevi și cadre didactice din cadrul Liceului Tehnologic ,,Constantin Brâncuși” din Pitești.

Citiți și: Competiție inedită la Pitești Arena!

În condițiile de distanțare specifice măsurilor de prevenire a infectării cu virusul SARS COV-2, elevii au participat la această activitate, atât fizic, în clasă, cât și on-line.

Scopul activității a fost acela de a conștientiza liceenii asupra efectelor dăunătoare ale delicvenței juvenile, ce își pot pune amprenta asupra întregii lor vieți, dar și pentru a aborda teme de discuție în vederea prevenirii absenteismului școlar.

De această dată, alături de polițiști, în scopul de a oferi elevilor alternative sănătoase, a fost prezent și cunoscutul sportiv Marius Cocean, lider în ierarhia mondială la Kickboxing în ultimii trei ani, care le-a vorbit despre sport și i-a învățat câteva tehnici de autoapărare.

Nu este pentru prima dată când acesta se implică în campanii de educare a copiilor, Marius Cocean fiind alături de reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne și în Campania „10 pentru siguranță”, desfășurată în anul 2019.

Astfel de activități vor continua și în perioada următoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90