930 pe 122 COSTACHE

centru comercial

Lidl cu numărul 7, în Pitești, lângă benzinărie!

Lidl cu numărul 7, în Pitești, lângă benzinărie!

Citiți și: Modernizare majoră în Pitești. Au început lucrările!

Primăria Pitești a lansat în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal și R.L.U. aferent acestuia, în vederea stabilirii reglementărilor urbanistice pentru realizarea unei noi investiții imobiliare.

Este vorba despre construirea unui centru comercial cu gospodărie de apă, împrejmuire, amenajare parcare, amenajare acces auto și pietonal, amplasare mijloace publicitare, montare post de transformare și organizare de șantier.

Citiți și: Spectacole de excepție în centrul Piteștiului!

Investiția urmează să fie realizată – dacă va fi aprobată de Consiliul Local – pe terenurile situate în municipiul Pitești, calea Craiovei, nr.156.

Terenul vizat are o suprafață totală de 9.400 mp.

Foto: Arhivă ePitești.ro/Descriptiv

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Chita sorin spune:

    O sa ajungem sa avem un lidl la fiecare cetățean! Oare cât este cotizația pt primar de se construiesc atâtea lidl-uri într-un orășel mic?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90