NOR CURIER 930X122

loteria română

Loteria Română îşi face site de pariuri online

Loteria Română îşi face site de pariuri online.

Citiți și: Cine a câștigat 5.86 milioane € și ce meserie are

Loteria Română are în vedere reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cotă fixă și introducerea pariurilor sportive online, anunţă compania.

„În acest sens s-a lansat un anunț public internațional pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro. Anunțul a fost transmis și către cele mai importante asociații internaționale de profil […] și către reviste internaționale de specialitate.

Citiți și: Loto: Trageri speciale de Paște 2023!

Pariurile sportive în cotă fixă ocupă un loc important pe piața jocurilor de noroc internațională, iar în țara noastră, în ultimii ani, se înregistrează o creștere semnificativă a acestui sector.

Loteria Română are cea mai însemnată tradiție pe piața jocurilor de noroc din țara noastră și avem o experiență importantă în organizarea pariurilor sportive, fiind printre primii organizatori de pariuri în cotă fixă.

Reintroducerea în portofoliul de produse al companiei a pariurilor în cota fixă reprezintă un răspuns la așteptările jucătorilor Loteriei Române și, totodată, încă o etapă în dezvoltarea companiei, care este unul dintre cei mai importanți jucători pe piața jocurilor de noroc.

Potrivit anunțului public internațional, operatorii de jocuri de noroc interesați să colaboreze cu        C.N. Loteria Româna S.A. pentru exploatarea jocurilor de noroc de tip pariuri în cotă fixă și pariuri sportive online, sunt rugați să depună propunerile de conlucrare/colaborare până la finalul lunii ianuarie 2022”, a mai transmis Loteria într-un comunicat.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90