New Profesional Consult 930 x 122

loteria română

PITEȘTEANUL CARE A CÂȘTIGAT 1.700.000 DE EURO LA LOTO 6/49 ȘI-A RIDICAT MARELE PREMIU

Piteșteanul care a câștigat 1.700.000 de euro la Loto 6/49 și-a ridicat marele premiu. „Să fiți optimiști, jucați, altfel n-o să câștigați! Am crezut întotdeauna că voi câștiga. Acum mi s-a schimbat toata viața”, acesta este mesajul pe care câștigătorul premiului de categoria I îl transmite jucătorilor la loto. 

Citiți și: Cine a câștigat 5.86 milioane € și ce meserie are

„În cursul zilei de astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 1.03.2020, în valoare de 8.199.947,52 de lei (peste 1,7 milioane de euro).

Jucătorul norocos este din Pitești, are în jur de 50 de ani, este familist convins și se consideră un mare microbist.

Citiți și: E oficial! Premieră națională în istoria Loteriei Române

După cum ne-a declarat, joacă de peste 30 de ani la loto, iar numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificație, acestea fiind alese la întâmplare. Joacă, de fiecare dată, numai la tragerile loto de duminică și, până acum, de-a lungul anilor, a câștigat doar premii mici, de categoria a IV-a.

Ne-a declarat că va continua să joace și că le dorește și celorlalți jucători să câștige”, ne informează Loteria Română printr-un comincat de presă transmis pe adresa redacției noastre. 

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea, potrivit sursei citate.

Conform Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto, câștigătorul avea la dispoziție 90 de zile începând cu data tragerii pentru a-și revendica premiul.

Amintim că biletul norocos a fost jucat la agenția 03-006 din Pitești (n.r. – de pe Calea Craiovei) și a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49, prețul biletului fiind de doar 15,50 de lei (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90