New Profesional Consult 930 x 122

câștigator loto

Nu mai are rost să aştepte pensia. I-au intrat în cont 1,72 milioane €

O femeie în vârstă de 60 de ani este câştigătoarea premiului de peste 1,72 milioane de euro. Câștigătoarea de la categoria I la tragerea Loto 6/49 din data de 07.02.2021 și-a revendicat astăzi premiul.

Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

Cine joacă câștigă!… În viață e bine să nu-ți pierzi speranța! Așa să ne ajute Dumnezeu!” –  este mesajul pe care câștigătoarea a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

În cursul zilei de astăzi, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătoarea premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 7 februarie 2021, în valoare de 8.420.611,68 lei (peste 1,72 milioane de euro).

Citiți și: Tânăra milionară din România! A câștigat peste 10 milioane €. Ce vârstă are și de unde e

Posesoarea biletului norocos este din București, are 60 de ani și, după cum ne-a declarat, joacă constant la Loto 6/49 încă de la lansarea acestui joc, adică de aproximativ 28 de ani.

Întotdeauna joacă trei variante simple la Loto 6/49 și o varianta la Noroc, iar numerele alese nu au semnificație personală.

A aflat că a câștigat marele premiu la Loto 6/49 chiar în seară de 7 februarie a.c., când a văzut numerele câștigătoare pe site-ul Loteriei Române, www.loto.ro. După cum ne-a declarat, de-a lungul timpului, a mai câștigat doar sume mici, dar nu și-a pierdut niciodată speranța și va cotinua să joace că și până acum.

Câștigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Foto: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3