930×122 CAPRA 5

câștigator loto

    A câștigat peste 6 milioane de euro! Azi și-a „ridicat” banii

    Câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului JOKER și-a ridicat astăzi câștigul.

    Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

    Urez tuturor jucătorilor succes și să nu renunțe la visul lor!” –  este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

    Citiți și: A câștigat 3 milioane €! Combinația reușită este la îndemâna tuturor!

    În cursul zilei de astăzi, 10 martie 2022, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul celui mai mare premiu din istoria jocului Joker, în valoare de 33.201.347,96 lei (peste 6,70 milioane de euro), obținut la tragerea principală Joker din data de 6.03.2022.

    Posesorul biletului norocos are în jur de 50 de ani și a declarat că joacă constant la loto de peste 20 de ani, de obicei, variante simple. Se consideră norocos pentru că, de-a lungul timpului, a câștigat mai multe premii, cel mai mare dintre acestea fiind un premiu de categoria a II-a, la Loto 6/49.

    A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Joker chiar în seara în care a avut loc tragerea, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro.

    Acesta a mărturisit că numerele care i-au purtat noroc au fost alese cu gândul la faptul că, în ziua în care le-a jucat, adică pe 4 martie, se împlineau 45 de ani de la cutremurul din 1977.

    Câștigătorul a declarat că va continua să joace ca și până acum, însă nu a dorit sa-și facă publică identitatea.

    Foto descriptiv: Playtech.ro

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90