Donaris 930 x 122

câștigator loto

    Cine este milionarul de la Loto! Poveste incredibilă: „Nu suntem obișnuiți cu banii”

    S-a aflat cine este cel de-al cincilea câștigător al premiului la LOTO 6/49, ce a cumpărat imediat după ce a revendicat câștigul și cât i-a mai rămas din cei 4 milioane de euro câștigați la extragerea din 3 noiembrie.

    Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

    Bărbatul, în vârstă de 48 de ani, și-a revendicat premiul în valoare de peste 19 milioane de lei (aproape 4 milioane de euro) – marți, 8 noiembrie, iar primul lucru pe care l-a făcut după ce a plecat de la sediul Loteriei Române a fost să ia masa cu familia la un restaurant cu specific românesc, notează cotidianul Gândul.

    Câștigătorul nu a vrut să-și facă publică identitatea. Acesta locuiește într-un sat la aproximativ 50 de km de București și are o poveste de viață impresionantă.

    Citiți și: A câștigat peste 6 milioane de euro! Azi și-a „ridicat” banii

    Proaspătul milionar, un om modest căruia îi este teamă

    Bărbatul este fost pădurar și trăiește modest într-o casă în care locuiesc mai multe familii, potrivit sursei citate.

    Imediat după ce a ridicat premiul, acesta a plecat de la sediul Loteriei Române, însoțit de o femeie care ar putea fi soția lui și de un tânăr, cel mai probabil fiul său, la centrul comercial Sun Plaza, unde a comandat mâncare cu specific românesc.

    Ulterior, proaspătul milionar, îmbrăcat modest, cu haine lejere, s-a îndreptat către un restaurant McDonald’s, pentru a lua de mâncare pentru copiii săi și ai vecinilor.

    Un reporter CANCAN a reușit chiar să stea de vorbă cu bărbatul. De teamă, acesta nu a recunoscut că este câștigătorul marelui premiu și a fost scurt în declarații.

    În discuție a intervenit, însă, fiul său, care a lăsat de înțeles că tatăl lui este câștigătorul reportului de 3,9 milioane de euro.

    „Noi nu suntem oameni cu bani, nu suntem obișnuiți cu banii”, a spus el.

    „Tatăl meu e bolnav, are piciorul tăiat, da, are degetul tăiat… Avem datorii, am avut un contabil mincinos, n-a făcut actele cum trebuie. Și avem datorii de trei miliarde și ceva. Ne e și frică… Cine știe la ce se ajunge”, a completat tânărul.

    Sursă foto: CANCAN

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Un comentariu

    • meh spune:

      La urmatoarele fotografii nu o sa mai poarte plastic Adidas, ci plastic Moncler. 👍

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90