New Profesional Consult 930 x 122

loto 6/49

A câștigat aproape 4 milioane €! Cine și de unde este!

Al cincilea milionar din acest an. Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea LOTO 6/49 din 3 noiembrie și-a ridicat câștigul.

Citiți și: E oficial! Premieră națională în istoria Loteriei Române

„Am jucat. Am câștigat. Numai jucând veți câștiga la Loteria Română.” – este mesajul pe care câștigătorul îl transmite tuturor jucătorilor la loto.

Citiți și: Câștiguri de peste 6,24 milioane de euro la una dintre tragerile LOTO de astăzi

În cursul zilei de astăzi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigatorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câștigatorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani si ne-a declarat că joaca constant la Loto 6/49, de peste 10 ani.

Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întamplare, fără nicio semnificație persoanală.

Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.

Câștigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.

Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.

Foto principal: descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Prica Prica spune:

    Și eu joc dintr o 1999 dar nu am prins decât patru numere și sper că o să prind șase sau cinci plus unu

  • Ionescu florin spune:

    Dacă premiul de categoria 1 s-ar da mai des indiferent la ce joc , multă lume ar fi fericită.

  • Tibor spune:

    Loteria din Romania lipsita de transparent Ar fii casual sâ re introduceti extagerile din urna cu mîna dreptâ ,stîngâ cum verti voi ….si Mai lâsati bilele cu 22 cifre codate sâ se Odihnee,,,,,,,

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3