Donaris 930 x 122

castigator

EL ESTE MARELE CÂŞTIGĂTOR DE LA LOTO 6/49. ASTĂZI A LUAT MILIOANELE ŞI A TRANSMIS UN MESAJ

Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea principală Loto 6/49 din data de 13 septembrie (detalii, AICI) şi-a ridicat astăzi banii – a anunţat Loteria Română.

Citiți și: E oficial! Premieră națională în istoria Loteriei Române

Petrea Adrian, tânăr de 30 de ani, din Tecuci, a câştigat aproximativ 3,37 milioane lei. După ce a luat banii, jucătorul a transmis un mesaj.

„Când veţi juca la loto, gândiţi-vă că veţi avea şansa să câştigaţi. Eu urez succes tuturor jucătorilor”, a spus marele norocos.

Citiți și: A câștigat aproape 4 milioane €! Cine și de unde este!

„Ne-a declarat că joacă frecvent la Loto 6/49 şi îi place să-şi încerce norocul şi răzuind lozuri. Spune că numerele care i-au purtat noroc sunt alese la întâmplare, singurul număr cu semnificaţie fiind cel corespunzător zilei sale de naştere, în zodia Săgetator. De-a lungul timpului, a mai câştigat doar premii de categoria a III-a la Loto 6/49. Ne-a declarat ca isi doreste ca mare parte din banii câştigaţi să-i investească într-o afacere şi că va continua sa joace”, au transmis reprezentanţii Loteriei Române.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90