930×122 CAPRA 5

câștigator loto

    Câştigătorul marelui premiu la Loto 6/49 şi-a ridicat astăzi câştigul

    În cursul zilei de astăzi, 18 august a.c., s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 12 august 2021, în valoare de 4.434.971,20 lei (peste 902.000 de euro).

    Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

    „Câștigătorul este dintr-o localitate din județul Botoșani, are în jur de 55 de ani și se consideră un om simplu și credincios și este un familist convins.

    După cum ne-a declarat, joacă constant la Loto 6/49, de peste 20 de ani, aceleași numere, acestea având semnificație personală. Chiar dacă de-a lungul anilor a câștigat doar premii mici, ne-a mărturisit că a fost convins că, la un moment dat, perseverență îi va fi răsplătită.

    Citiți și: A câștigat 3 milioane €! Combinația reușită este la îndemâna tuturor!

     

     

    Ne-a povestit că joi, pe 12 august a.c., nu a reușit să ajungă la timp acasă pentru a urmări în direct tragerile loto, așa cum obișnuiește, și că a aflat care au fost numerele câștigătoare la jocul preferat și faptul că este marele câștigător la Loto 6/49, în aceeași seară, de la o rudă apropiată care urmărise emisiunea Românii au Noroc. Ne-a declarat că va continua să joace ca și până acum, atât la Loto 6/49 cât și la Loto 5/40 și Pronosport, și că speră să mai câștige premii mari.

    Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, a transmis biroul de comunicare al Loteriei.

    (Foto: descriptiv)

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90