930×122 CAPRA 5

câștigator loto

    A câștigat 3 milioane €! Combinația reușită este la îndemâna tuturor!

    Câștigătorul premiului de categoria I la tragerea LOTO 6/49 din data de 27.03.2022 și-a ridicat astăzi câștigul.

    Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

    În cursul zilei de astăzi, 30 martie 2022, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminica, 27 martie a.c., în valoare de 14.823.497,68 lei (aproximativ 3 milioane de euro), primul premiu de categoria I la acest joc din acest an.

    Posesorul biletului norocos este din județul Ilfov, are în jur de 40 de ani și joacă constant la Loto 6/49 de aproape 20 de ani, întotdeauna aceeași variantă, numerele având semnificație personală.

    Citiți și: A câștigat peste 6 milioane de euro! Azi și-a „ridicat” banii

    „Jocul trebuie să rămână o plăcere!” –  este mesajul pe care câștigătorul a dorit să-l transmită tuturor jucătorilor la loto.

    „Ne-a mărturisit că nu a sperat niciodată la potul cel mare, dar că a jucat de fiecare dată cu încredere, chiar dacă a câștigat numai premii mici, de categoria a IV-a.

    A aflat că este câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49 luni dimineața, atunci când a intrat, ca de obicei, pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro pentru a afla ce numere au fost extrase la jocul loto preferat.

    Ne-a asigurat că va continua să joace ca și până acum.

    Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.”, se arată într-un comunicat de presă al Loteriei Române.

    Foto principal: descriptiv/ Sursă: digi24.ro

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90