930 x122 grota rece

câștigator loto

    Câștigătorul marelui premiu la Loto 6/49 și-a ridicat astăzi câștigul

    În cursul zilei de astăzi, 14 decembrie a.c., s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române căștigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 decembrie 2021, în valoare de 5.606.404 de lei (peste 1 milion de euro).

    Citiți și: News ALERT: Încă un milionar! A câștigat aproape 6 milioane €

    Câștigătorul este din Tulcea, are peste 50 de ani, este un jucător fidel al Loteriei Române de mai bine 30 de ani și joacă constant la Loto 6/49, aceeași schema, cod 57, numerele jucate fiind de fiecare dată altele, fără nicio semnificație personală.

    Citiți și: A câștigat 3 milioane €! Combinația reușită este la îndemâna tuturor!

    Încrederea pe care o are în corectitudinea jocurilor organizate de către Loteria Româna l-a determinat să fie perseverent și a fost convins că va câștiga premiul cel mare.

    Jucătorul ne-a mărturisit că are convingerea că urarea care i-a fost făcută cu un alt prilej, la ridicarea unui câștig mai mic, tot de la sediul central al Loteriei Române, i-a purtat noroc. Ne-a mai declarat că a aflat că este marele câștigător la Loto 6/49, a doua zi, pe 13 decembrie, când și-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro.

    Câștigătorul a mai spus că va continua să joace ca și până acum și speră să câștige și marele premiu la Joker.

    Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea.” a transmis biroul de comunicare al Loteriei.

    De asemenea, câștigătorul a ținut să transmită și un mesaj cu prilejul sărbătorilor.

    Foto principal: descriptiv

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90