Donaris 930 x 122

anaf

Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Citiți și: Termen limită! Obligație pentru aceste persoane

Peste 65 de tone de bunuri cu risc fiscal ridicat au fost confiscate în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, județul Dolj.

S-a întâmplat zilele trecute.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Informația a fost făcută publică azi, de autorități.

„În data de 09.03.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, inspectorii din cadrul Direcției generale antifraudă fiscală (DGAF), în colaborare cu Poliția de Frontieră, au identificat și indisponibilizat trei mijloace de transport.

Aveau ca scop declarat starea de tranzit pe teritoriul național, cu destinația Slovacia.

Ca urmare a verificărilor efectuate, inspectorii DGAF au constatat că bunurile din aceste transporturi prezentau etichete editate în limba română.

Prezentau și denumirea unor persoane juridice române.

Lovitură de milioane de lei! Ce urma să ajungă în țară

Întrucât s-au conturat suspiciuni cu privire la beneficiarii reali ai bunurilor transportate, existând riscul ca mărfurile de fapt să nu tranziteze teritoriul național ci să rămână în România, în urma unor colaborări internaționale cu organele fiscale europene, au fost indisponibilizate, în vederea confiscării, 65,80 tone de bunuri (îmbrăcăminte, încălțăminte, ochelari de soare).

Valoarea de piață estimată la vânzare este de peste 7,79 milioane de lei.

Acțiunile de monitorizare și control ale inspectorilor DGAF vor continua și în perioada următoare, la nivel național.”, a transmis DGAF.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3