930×122 CAPRA 5

covid

Luminița Paul, șefa ambulanței Argeș: „Testăm ziua și noaptea!”

Luminița Paul (foto), șefa Ambulanței Argeș a declarat, astăzi, pe pagina oficială de Facebook, că pentru oprirea răspândirii virusului SarsCov2, în Argeș se testează masiv.

Citiți și: Criză în spitale! Pacienții, obligați să contribuie financiar

Ambulanța Argeș testează în echipe mixte cu cei de la ISU (Inspectoratul pentru Situații de Urgență).

Citiți și: Criza de la Spitalul Județean ajunge la Ministerul Sănătății!

Pentru că apelurile la numărul unic de urgență 112 venite din partea persoanelor posibil infectate sau chiar infectate cu covid-19 sunt extrem de numeroase în ultima perioadă, personalul medical este extrem de epuizat și abia mai face față.

În acest context al crizei sanitare, Luminița Paul îndeamnă din nou populația să se vaccineze.

Ambulanța Argeș la testare, în echipaje mixte cu ISU. Testăm și ziua și noaptea, pentru diagnosticarea precoce a infecției cu SARS CO-V 2 și inițierea tratamentului.

Apelurile sunt foarte multe, personalul este suprasolicitat și epuizat. MERGEȚI, VĂ ROG ȘI VACCINAȚI-VĂ ! Cât credeți că vom rezista în ritmul acesta?”, este mesajul Luminiței Paul.

Sursă foto: Facebook Luminița Paul

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • MANEA GHEORGHE spune:

    Lauda de sine, nu miroase a bine!
    Raspund la telefon după 2- 2 zile!
    Halal promptitudine !
    Despre anchete epimediologice, nici vorbă!

  • Lauea spune:

    Cu ce or testa?Cu acele teste Pcr care au fost interzise in Sua ca dau rezultate false pozitive si fals negative?!Cu aceleasi care ne au bagat la nivel mondial in lock down si acum vin si spun ca dau rezultate eronate!!Cititi presa straina.

  • abc spune:

    Mda… Ziua si noaptea. Conform ultimului bilant pe Arges:
    „– număr teste RT-PCR efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 257 (ieri 155);
    – număr teste rapide (antigen) efectuate în spitalele publice în ultimele 24 de ore: 1205 (ieri 1118)”
    Asta la o populatie de peste 600.000 de locuitori. Presupunand ca in tot judetul sunt doar 50 de ambulante, rezulta un numar de aproximativ 30 de teste, de orice tip, realizat per echipaj, pe zi. Chiar ca dati in greu, stimabililor! Desigur, poate ca sunt zone unde necesarul e mai mare, in altele mai mic, dar asa ceva se poate rezolva prin distribuirea temporara a echipajelor in locurile „fierbinti”, chestie de administrare a resurselor, adica lucrul la care bugetarii nostri sunt nepasatori (atunci cand nu sunt incompetenti).

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90