930 pe 122 COSTACHE

adolescent reținut

Magazin din Pitești, spart în miez de noapte de un puștan de 17 ani

Un adolescent de 17 ani, dintr-o comună din Doj, a spart în miez de noapte un magazin din Pitești, de unde a furat patru telefoane și o tabletă, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei.

Citiți și: Centrul Piteștiului, plin de copii! Acțiune inedită

Acesta a intrat prin efracție în incinta societății comerciale. Spargerea a fost dată în noaptea de 03 spre 04 februarie.

A doua zi, adolescentul a fost identificat de polițiști și reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Pitești. Mare atenție în trafic! Informare oficială

IPJ Argeș transmite:

„În ziua de 05 februarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au identificat și reținut un minor de 17 ani.

Astfel, din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 03 spre 04 februarie a.c., în jurul orei 02:00, minorul în cauză, din comuna Calopăr, județul Dolj, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din Pitești, de unde ar fi sustras 4 telefoane mobile și o tabletă.

În urma cercetărilor, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, minorul în cauză a fost depistat și condus la sediul poliției.

Bunurile sustrase, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, au fost recuperate și restituite reprezentantului persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 06 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: stirileprotv.ro

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3