New Profesional Consult 930 x 122

supernova

Magia Crăciunului prinde viață la Târgul de Crăciun din Supernova Pitești

Magia Crăciunului prinde viață la Târgul de Crăciun din Supernova Pitești

Citiți și: Supernova te premiază! Cum poți câștiga premii inedite

În acest sezon al sărbătorilor, cu doar câteva zile rămase până la momentul magic al Crăciunului, Târgul de Crăciun din Supernova Pitești devine epicentrul bucuriei și al magiei acestor zile speciale.

Citiți și: Se întâmplă ceva magnific la Mega Centrul Comercial Supernova!

Ești invitat să te pierzi într-un univers plin de cadouri, zâmbete și bucurie.

Este locul perfect pentru cei în căutarea acelui cadou special, pentru cei care doresc să își răsfețe sufletul cu micile plăceri ale sărbătorilor.

Sau pentru oricine dorește să se afunde în atmosfera inconfundabilă a Crăciunului.

,,Au mai rămas doar 3 zile până la cel mai frumos și așteptat moment al anului!

Iar Târgul de Crăciun din Supernova Pitești este locul perfect pentru a intra în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă.

Imagini video, AICI. 

Cadouri pentru Toate Gusturile

Magia Crăciunului prinde viață la Târgul de Crăciun din Supernova Pitești

Fie că îți dorești să surprinzi pe cineva drag sau să te răsfeți cu un mic cadou pentru tine însuți, Târgul de Crăciun din Supernova Pitești îți oferă o varietate impresionantă de opțiuni.

De la suveniruri personalizate, produse cosmetice naturale și obiecte artizanale până la dulciuri delicioase și decorațiuni de Crăciun.

Aici vei găsi tot ce îți dorești pentru a completa lista de cadouri.

Programul Târgului

Pentru a te asigura că nu ratezi nicio oportunitate de a explora această lume magică, Târgul de Crăciun din Supernova Pitești este deschis zilnic până pe 24 decembrie.

Iată programul de funcționare:

 – 9:30 – 21:30.

Astfel, ai suficient timp să te bucuri de atmosfera festivă și să găsești cadourile potrivite înainte de Ajunul Crăciunului.”, transmit organizatorii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90