NOR CURIER 930X122

isu

Mai mulţi „curcani” pe stradă de sărbători!

Autorităţile locale nu intră în vacanţă, în special cele care asigură ordinea și liniștea publică. Din contră, acestea îşi vor intensifica activitatea.

Citiți și: Așa ceva nu s-a mai pomenit în Poliție!

Astfel, în Argeș pe timpul sărbătorilor de iarnă se va asigura intervenţia cu 390 de lucrători de poliţie pe zi, cu 260 de jandarmi și cu 350 de angajaţi ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență. Efectivele vor fi sporite cu 30% faţă de o zi obişnuită.

Vor fi supravegheate zonele intens circulate şi populate: pieţele şi târgurile, zonele turistice şi de agrement și cele din preajma bisericilor şi vor fi intensificate controalele în trafic, în special pe autostrada A1, pe DN 65 Piteşti-Lunca Corbului, pe DN73 Piteşti-Câmpulung-Fundata, pe DN7 Piteşti-Râmnicu Vâlcea şi pe toate arterele rutiere şi traseele de acces către zonele turistice.

Citiți și: Accident frontal, în Argeș: Un începător, implicat! Mașini, zob

O atenţie deosebită va fi acordată verificării legalităţii folosirii articolelor pirotehnice.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3