New Profesional Consult 930 x 122

rata de vaccinare

Majoritatea profesorilor de la „Marin Preda”, nevaccinați

Instituția Prefectului a făcut publică lista cu ratele de vaccinare aferente fiecărei unități de învățământ din județ.

Citiți și: Vaccinarea în județul Argeș: Pitești, în fruntea clasamentului

În topul unităților de învățământ din municipiul Pitești cu cel mai mare procent de vaccinare se află Grădinița cu program prelungit „Așchiușă”, cu o rată de vaccinare a cadrelor didactice de 94,44%.

În coada clasamentului, în schimb, se află Școala Gimnazială „Marin Preda” (foto), fosta Școală Nr. 10, din cartierul piteștean Ceair. Aici, procentul de vaccinare în rândul personalului este de doar 43,37%.

Citiți și: Argeș, pe locul 16 în topul județelor cu cea mai mare rată de vaccinare

 

Următoarele poziții sunt ocupate de Grădinița cu program prelungit „Piticot Barbă – Cot” (foto) și Școala Postliceală „Carol Davila” cu rate de vaccinare de 45%, respectiv 47,07%.

 

La Pitești, mari procente de vaccinare se înregistrează în grădinițe.

Vezi lista completă cu procentele de vaccinare, AICI.

Foto principal: Facebook Școala Gen nr.10 Marin Preda – VIII – a C 1988

555 X 222 CAPRA

Comentarii

5 comentarii

  • Dani spune:

    Vă surprinde, având în vedere directoreasa care efectiv doarme pe ea?

  • Alin spune:

    Este ușor sa dai cu hate când nu cunoști o persoana care este la conducere de 3 luni.
    Va dați seama ce nivel cultural și educational are o persoana când postează asemenea tâmpenii?
    Pe viitor iti sugerez sa te informezi mai bine înainte de a posta asemenea minciuni.
    În rest……doar politică.
    Cine are minte GÂNDEȘTE! Cine n-are minte BÂRFEȘTE!👍

  • Mihnea spune:

    In Romania nu ma mai mira nimic!Daca dascali nu se vaccineaza ce asteptari sa ai de la cei din sate!Ar trebui ca atunci cand ajung la spital sa plateasca o parte din cheltuieli.

  • Persoana vaccinata spune:

    Am copil care învață la școala nr. 10. Personalul didactic se preocupă cu adevărat de sănătatea copiilor. Atât perioada din anul trecut cât au fost la școală, cât și anul acesta copilul nu mi- a venit acasă cu nici un fel de răceală sau microb, ceea ce se intampla înainte de a se purta masca obligatoriu și de trierea copiilor cu semne de răceală. Sunt o persoana vaccinata dar ii compătimesc pe bieții profesori Câți dintre cei care arunca cu piatra sunt părinți și mai ales câți dintre ei și-au vaccinat copiii? Populația predominanta a scolii e formată din elevi, nu din profesori. Mai multa informare, nu forțare…

  • Dani spune:

    Școala nu începe fizic din cauza profesorilor. Ministrul v-a facut surpriză. Si de râs. Elevii pierd. Asta e știrea, si voi vă dați singuri mesaje când ar trebui să vă dati demisia. România educată cu voi? Niciodată. Voi sunteti anacronici, nepotriviti prezentului. Să vină altii să ne educe copiii, cei care înțeleg ce se întâmplă și se adaptează din mers.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90