EcoMoto 930×122

accident grav

Mamă și copil, spulberați de un BMW pe marginea unui drum! Băiețelul este în comă!

Grav accident de circulație provocat de o șoferiță care a efectuat o depășire interzisă, a pierdut controlul volanului și a lovit o mamă cu un copil de 7 ani.

Citiți și: Limita nebuniei: Șofer începător scapă cu viață după un accident la 183 km/h

Mașina i-a spulberat pe cei doi, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Atât mama, cât și copilașul au fost grav rănți și transportați la spitalul din Dej. Băiețelul este în comă profundă, iar tânăra de 36 de ani a fost luată cu ambulanța în stare de inconștiență, cu fracturi și lovituri la cap, notează Observatornews.ro.

Citiți și: Șocant: Copil de 12 ani la volan provoacă un accident deosebit de grav

Tragedia s-a petrecut în această dimineață, în localitatea Rugășești, pe marginea unui drum care leagă Clujul de Maramureș.

Tânăra mămică își ducea copilul la școală în momentul producerii tragediei. Aceștia mergeau pe marginea drumului când o mașină i-a lovit în plin.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului de polițiștii rutieri s-a constatat faptul că un autoturism condus din direcția Rugășești înspre Dej, de o femeie de 34 de ani, din comuna Cășeiu, aflat în efectuarea unei manevre de depășire într-o zonă în care era interzisă depășirea, după pierderea controlului asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, acroșând apoi două persoane, un minor de 7 ani și o femeie în vârstă de 36 de ani, ambii din comuna Cășeiu. Ulterior autoturismul s-a răsturnat pe plafon”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Antena 3

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • marian spune:

    va roade invidia, daca nu era BMW nu mai postati

  • Ragamentu Ionuț spune:

    Al draq prost mai ești, putea sa fie femeia și copilul tău în locul lor și ție îți arde ca zice de BMW 🤦‍♂️

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90