EcoMoto 930×122

dani mocanu

MANELIŞTI REVOLTAŢI DE ACŢIUNEA DE AZI A MASCAŢILOR. „EU LE LAS UŞA DESCHISĂ, SĂ NU MAI INTRE CU FORŢA ÎN CASĂ!”

Vestea că locuinţa lui Dani Mocanu a fost călcată de mascaţi, în paralel cu descinderile la alte două domicilii, a stârnit un val de furie în rândul persoanelor implicate, dar şi al apropiaţilor acestora. Apropiaţi care, în lumea manelelor, înseamnă mii de persoane.

Citiți și: Revenire cu peripeții pentru Dani Mocanu: Mascații intră în scenă la primul concert

Totul a plecat de la o postare pe Facebook a artistei Irina Lepa, cea care a acuzat că mascaţii „i-au spart geamurile” (acuzaţie neprobată) pentru nimic.

Sute de comentatori au sărit în apărarea artistei, afirmând că „asta e ţara în care trăim” şi că „în cazul criminalului Dincă mascaţii stăteau la poartă”.

Citiți și: Dani Mocanu: “Am fost invitat de Elon Musk la Bran să cânt”

De departe însă, cel mai apreciat comentariu este al unui anume Florin Mihai M., care a spus că s-a învăţat şi le lasă uşa deschisă. „Eu m-am învăţat şi le las uşa deschisă… Odată a fost degeaba, au dat de cinci ori în ea, fără să încerce clanţa. Acum le-am lipit un adeziv cu săgeată spre clanţă”, a scris pe Facebook manelistul.

(Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Constantin spune:

    Bă magraonilor, de ce nu plecați voi în India sau Pakistan,de unde ați venit?!?! Luați cu voi și manelele și pe imbecilii ce vă iubesc!!!

  • Antonescu spune:

    Trebuie luate masuri mai serioase cu
    obraznicii acestia. Prea se cred mai presus
    decat orice lege. Asa e cand de zeci de ani
    numai coruptii redacteaza legile Romaniei.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3