Donaris 930 x 122

dani mocanu

MANELIŞTI REVOLTAŢI DE ACŢIUNEA DE AZI A MASCAŢILOR. „EU LE LAS UŞA DESCHISĂ, SĂ NU MAI INTRE CU FORŢA ÎN CASĂ!”

Vestea că locuinţa lui Dani Mocanu a fost călcată de mascaţi, în paralel cu descinderile la alte două domicilii, a stârnit un val de furie în rândul persoanelor implicate, dar şi al apropiaţilor acestora. Apropiaţi care, în lumea manelelor, înseamnă mii de persoane.

Citiți și: Argeş: Au apărut imaginile cu bătaia dintre manelişti. Poliţiştii au intervenit în forţă

Totul a plecat de la o postare pe Facebook a artistei Irina Lepa, cea care a acuzat că mascaţii „i-au spart geamurile” (acuzaţie neprobată) pentru nimic.

Sute de comentatori au sărit în apărarea artistei, afirmând că „asta e ţara în care trăim” şi că „în cazul criminalului Dincă mascaţii stăteau la poartă”.

Citiți și: VIDEO: LEUL DIN VIDEOCLIPUL MANELISTULUI DANI MOCANU A FOST GĂSIT DE POLIŢIŞTI!

De departe însă, cel mai apreciat comentariu este al unui anume Florin Mihai M., care a spus că s-a învăţat şi le lasă uşa deschisă. „Eu m-am învăţat şi le las uşa deschisă… Odată a fost degeaba, au dat de cinci ori în ea, fără să încerce clanţa. Acum le-am lipit un adeziv cu săgeată spre clanţă”, a scris pe Facebook manelistul.

(Foto: descriptiv)

Donaris 555×222

Comentarii

2 comentarii

 • Constantin spune:

  Bă magraonilor, de ce nu plecați voi în India sau Pakistan,de unde ați venit?!?! Luați cu voi și manelele și pe imbecilii ce vă iubesc!!!

 • Antonescu spune:

  Trebuie luate masuri mai serioase cu
  obraznicii acestia. Prea se cred mai presus
  decat orice lege. Asa e cand de zeci de ani
  numai coruptii redacteaza legile Romaniei.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441